TG Čestitke

GIMANAZIJA Marka Marulića Tomislavgrad predstavlja Miu Anić – učenicu generacije

NAŠA UČENICA GENERACIJE ♥️
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Devetnaestero njih istaknulo se svojim radom i uspjehom. Ima i onih koji su sumnjičavi prema svim tim peticama. No, vjerujte, zaslužili su ih! I to na ponos svojim roditeljima, prijateljima, školi i svome gradu.
A kako među najboljima izabrati najboljeg? Premda je riječ o nijansama, jedna se od njih izdvojila malo više i ponijela titulu učenice generacije. Naša Mia Anić. 🥰
Svima su nama poznati stihovi:
“𝔐𝔬𝔧𝔞 𝔪𝔞𝔩𝔞 𝔡𝔧𝔢𝔳𝔬𝔧č𝔦𝔠𝔞
𝔓𝔲𝔫𝔞 𝔧𝔢 𝔳𝔢𝔩𝔦𝔨𝔦𝔥 ž𝔢𝔩𝔧𝔞
𝔅𝔞š 𝔨𝔞𝔬 š𝔦𝔭𝔞𝔨 𝔭𝔲𝔫 𝔨𝔬š𝔱𝔦𝔠𝔞
𝔘𝔳𝔦𝔧𝔢𝔨 𝔧𝔢 𝔭𝔲𝔫𝔞 𝔳𝔢𝔰𝔢𝔩𝔧𝔞”
Prije četiri godine ušetala je u zgradu naše Gimnazije baš kao djevojčica iz pjesme i sve nas malo-pomalo osvojila svojim veseljem, blagošću i znatiželjom. Mia je tiha snaga koja pomiče granice. Zrela i odgovorna, vrijedna i empatična. Nadamo se da smo i mi barem malo doprinijeli tomu.
Draga naša Mia,
ostani takva kakva jesi, skromna i vrijedna, i sasvim svoja! Na svom životnom putu podigni letvicu vrlo visoko jer mi, tvoji profesori, vjerujemo da tebi s takvim vrijednostima i radnom etikom nijedna visina nije nepremostiva! I čuvaj se, u slučaju da te ondje kamo ideš nema tko čuvati. A ako poželiš ponekad navratiti u školu netko će ti se uvijek radovati. Sve ti sritno i blagoslovljeno bilo! ♥️, objava je :

Gimnazija Marka Marulića Tomislavgrad

www.tomislavnews.com