tomislavnews.com

GLEDATE li “Gospodina Savršenog” i ostale tv “savršenosti”?

Sreća što je dan poduljio i ostalo je što manje noći u kojoj smo prisiljeni buljiti u TV koji je postao jedno ogromno odlagalište medijskog otpada koji se kanalizira kroz naše moždane vijuge.

Ja ne znam jesam li izgubio smisao za humor ili ovo što nas treba nasmijati na TV-u nije smiješno? Ja ne znam što je drugima zabavno ali ovi reality showu koji nam serviraju ne samo da nisu zabavni, već su, usudim se reći, stupidni, ponižavajući i često vrijeđaju inteligenciju prosječnog gledatelja…
pogotovo ovaj “Gospodin Savršeni”!

Piše: Jakov Krišto

To je ponižavajuće za ženski rod! Kad je Milanović one dvije saborske zastupnice nazvao “narikačama” skočile su sve ženske udruge. Znam da je ovo reality showu ali je zaslužio reakciju…gdje ste žene, gdje ste raznorazne udruge? Ovo je krajnje nisko!
Tamo se nekakav muškarac (“savršeni”) ponaša kao na stočnoj pijaci…mjerka i pipka, uzima i odbacuje. Ljubaka i kuša svaku…a one kleče, cmizdre, lindre i međusobno se ponižavaju, a on ih pogotovo ponižava i mijenja po potrebi. Muškarac je Bog! Kakva se poruka odašilje?
Kakav je to uspješni muškarac, k tome još znanstvenik, fizičar i profesor na fakultetu koji se može mjesecima gologuz vucati po snimanjima RTL-ova debilnog showa?
Kakva se poruka šalje curama? Zanemarite običnog i čestitog momka šljakera koji još uvijek nema kuću u Splitu, stan u Zagrebu i apartmane u Puli…tražite tatinog sina koji ima sve to! Neka vas mjerka, mijenja, vrijeđa, ponižava…ali neka bude vaš i neka bude bogat! Ne ide to tako-često život piše drugačije priče.
Toliko o “Savršenom”…ali i ostali ispiru mozak.
“Zvijezde pjevaju”, “Zvijezde plešu”, “Kulinarski show”…! Ja nigdje nisam vidio toliko suza kao u kulinarskom showu, halo, zar nije bit kuhanje?! A onda ove silne “zvijezde”…ja ne razlikujem tko je “zvijezda” a tko mentor?! Nekompetentna pjevačica u žiriju za ples…umišljeni plesač koji je natakario neke bijele zube što ne daju u sebe gledati(kao one cuke iz reklame). On je kao ozbiljan, on je kao strog i svi žalostivo uzdahnuo kad on na prethodne devetke da sedmicu. Svi smo tužni i bijesni.

Od Maje Šuput se ne možeš sakriti! Ona je “zvijezda koja pjeva”, ona je “zvijezda koja pleše”, ona je članica žirija za procjenu talenta, a sada je i voditeljica. Dosta nam je njene plastificirane pojave koja se već lagano osipa!
Uzurpirala je TV, portale, novine…ona i njezina obitelj, njen sinčić Bloom (pravo hrvatsko ime koje je nastalo od imena Bože). Nije dijete krivo što ga naslikava po cijele dane, što ga već oblači u ženske kaputiće…a o usklađenosti boja cijele obitelji ne treba ni trošiti riječi!
Gdje su bili za vikend, što su lijepo papali, kakve su krpice kupili-ma sve znamo!
Sve je to lijepo ali ih ne morate svakodnevno servirati nama!
Zato bježite od TV kako bi sačuvali mentalno zdravlje!

www.tomislavnews.com/Piše: Jakov Krišto