tomislavnews.com

HBŽ: DOBRODOŠLICU početkom školske godine uputio ministar Galić

Sve je spremno za prvo školsko zvono 2. rujna u novoj školskoj 2019./2020. godini u osnovnim i srednjim školama u Hercegbosanskoj županiji. Uloženo je mnogo truda, planiranja, rada i sredstava za osvježenje, poboljšanje i opremanje škola kako bi naša djeca na svim razinama obrazovanja i vizualno osjetila važnost i uređenost obrazovnog sustava.

Osobit događaj u životu učenika prvih razreda osnovnih škola je ulazak u učionicu, susret s vršnjacima i učiteljima te se pridružujem zajedničkoj radosti, a srdačna dobrodošlica prvašićima u školama uz brojna vesela i primjerna iznenađenja, sasvim sigurno neće izostati. Na školskim klupama kao i prethodnih godina za sve učenike prvih razreda osigurani su besplatni udžbenici.

Svim učenicima želim uspješnu novu školsku godinu, a prvi dan nastave učinite svi zajedno vedrim početkom još jednog odgojno obrazovnog perioda u vašim životima. Naučite najviše, podijelite i darujte najbolje.

Osobno želim zahvaliti učiteljima, nastavnicima, odgajateljima, stručnim suradnicima, administraciji, pomoćnom osoblju i upravama škola što entuzijazmom i kontinuirano naše škole i predškolske ustanove čine sve jačima.

Svima koji su za upravljačima motornih vozila, osobito u blizini naših škola i u gradskim središtima upućujem molbu za oprez, čuvajmo našu djecu.

Dobrodošli u novu školsku godinu, neka školska 2019./2020. bude do sada najuspješnija, nadahnjujuća i nezaboravna, ističe se u dobrodošlici ministra znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, Petra Galića učenicima u povodu početka nove školske 2019/2020. godine, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

www.tomislavnews.com