HB ZupanijaTG Gospodarstvo

HBŽ : Obavijest poljoprivrednim proizvođačima

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva obavještava poljoprivredne proizvođače s područja Hercegbosanske županije da je Vlada Hercegbosanske županije, na sjednici održanoj dana 26.08.2021. godine, donijela Odluku o davanju suglasnosti na Program utroška sredstava tekućih prijenosa „Potpora poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvoju” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2021. godinu, Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije.

Programom su definirane vrste proizvodnji koje se potiču, način ostvarivanja novčanih potpora, kao i rokovi za podnošenje zahtjeva s propisanom dokumentacijom.

Program utroška sredstava tekućih prijenosa „Potpora poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvoju” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2021. godinu možete preuzeti OVDJE.

Zahtjev za ostvarivanje prava na županijsku novčanu potporu i ostale potrebne obrasce možete preuzeti  OVDJE.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u prostorije Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije ili na broj telefona, 034/ 200-364.

www.tomislavnews.com/Vlada HBŽ