TG Sport

HNK Tomislav, U-13, na Međunarodnom nogometnom turniru

Na jakom Međunarodnom turniru sudjelovalo 35 klubova iz šest zemalja.

U organizaciji HNK Zmaj iz Makarske, u Makarskoj je održan 4. Međunarodni nogometni turnir“Makarska kup 2013.“, na kojemu je sudjelovalo 35 klubova iz šest zemalja: Češke, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i B i H. Turnir je održan od 27.-30. Travnja, 2013.godine.

Igrači HNK Tomislava odigrali su četiri utakmice: dvije u skupini i dvije u razigravanju. U skupini su pobijedili Makarsku rivijeru rezultatom 

4 : 0, a golove su postigli M. Čuić 2, a K. Pleić 2, a izgubili od Osijeka 0 : 3.

U razigravanju su prvu utakmicu igrali protiv Međugorja. U regularnom vremenu utakmica je završena 0 : 0, a na jedanaesterce Tomislav pobijedio rezultatom 4 : 3. Druga utakmica razigravanja, odnosno u četvrt finalu Tomislav je odigrao neriješeno 1 : 1 s domaćinom Zmajem, a gol za Tomislav je postigao N. Šiško.

Nakon izvođenja jedanaesteraca domaćin je pobijedio rezultatom 5 : 4, ostaje žal za propuštenom prilikom ulaska Tomislava u polufinale i susretom sa zagrebačkim Dinamom.

Unatoč tomu, mladi  nogometaši HNK Tomislava, koje je vodio Ivan Banović-Ića, jer je njihov trener Bonislav Perković bio spriječen, vratili su se iz Makarske puni lijepih dojmova, dobro su igrali i dobro se zabavili, što se može vidjeti i na ovim fotografijama.

{gallery}hnkt_makarska_turnir{/gallery}

Tekst i foto: www.tomislavnews.com