tomislavnews.com

HNP : Oštro osuđujemo prljavu političku kampanju i uništavanje plakata!

Nažalost, svjedoci smo prljave izborne kampanje. Ona se do sada uglavnom očitovala u, blago rečeno, neprimjerenim objavama i komentarima na društvenim mrežama.

Međutim, sinoćnji nemili događaj potvrdio je da se otišlo i korak dalje, što uistinu mora zabrinuti sve sudionike izbornoga procesa u Tomislavgradu. Naime, noćas su za sada nepoznati počinitelji uništili plakat Hrvatskoga nacionalnog pomaka na Bobari.

Iako smo se nadali da su ovakvi načini „vođenja“ kampanje relikt prošlosti, nedavni događaji potvrdili su upravo suprotno. Naime, očito su zbog nedostatka bilo kakva programa i jasne vizije razvoja duvanjskoga kraja neke oporbene stranke, svjesne skorašnjega izbornog poraza, svoj bijes iskalile rušeći, razbijajući i uništavajući promidžbeni materijal stranke koja u političku arenu ulazi dostojanstveno i civilizirano. Stoga Hrvatski nacionalni pomak poziva sve stranke koje sudjeluju u kampanji da se suzdrže od ovakvih i sličnih aktivnosti, te umjesto nedoličnoga ponašanja ponude konkretne i kvalitetne izborne programe.

Noćašnje uništavanje plakata prijavljeno je mjerodavnim institucijama. Nadamo se da će uskoro pronaći naručitelje i počinitelje!

Pomak, a ne uzmak!
Priopćenje je iz Hrvatskog nacionalnog pomaka Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com/Sponzorirani tekst