TG Sport

IZVJEŠĆE s današnje utakmice HNK “Tomislav” koja je igrana protiv “Mladosti”

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

FK MLADOST 0:1 HNK TOMISLAV
(Nikola Šiško)
Danas je naša ekipa gostovala kod ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja te ostvarila veliku pobjedu rezultatom 1:0. Strijelac je bio Nikola Šiško.

U prvom poluvremenu bila je jako čvrsta igra s obije strane te je bila samo jedna šansa u prvom poluvremenu i to naša. Dumančić ubacuje iz kornera u šesnaestercu skače Lasić, ali lopta odlazi malo preko gola. Na poluvrijeme se odlazi sa 0:0. U drugom poluvremenu ponovno malo prilika. Sljedeća prilika ponovno je naša mladi Domagoj Šiško odlično je sačuvao loptu i ostavio je za Banovića koji šutira po golu, ali vratar fantastično brani. U 77. minuti Banović ubacuje u 16 metara gdje se nalazi Nikola Šiško koji posprema loptu u mrežu za konačnih 0:1 i veliku pobjedu naše ekipe. Dečki su danas zaista pokazali veliku borbu i karakter te zasluženo došli do pobjede. U zadnja tri kola naša ekipa osvojila je 7 od mogućih 9 bodova.
Sljedeće kolo naša ekipa dočekuje Radnik iz Hadžića.
1. Ivan Puljić, 2. Stipan Križanac, 4. Marko Ćerdić (C), 7. Petar Banović, 10. Nikola Šiško (od 87. minute 16. Mijo Križanac), 11. Filip Nenadić ( od 65. minute 9. Domagoj Šiško), 19. Slaven Dumančić ( od 65. minute 6. Vinko Galić), 30. Mate Zvonimir Lasić, 42. Stipan Musić ( od 85. minute 13. Karlo Grgić), 45. Leon Luka Kovač, 97. Stanko Marić, izvješće je s FB stranice HNK “Tomislav”.

www.tomislavnews.com