tomislavnews.com

Javni poziv za akciju „Let’s do it – očistimo zemlju za 1 dan“

Udruga građana „Dobri ljudi“ će i ove godine biti koordinator za općinu Tomislavgrad tako da ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe u ovoj akciji.

Poštovani sugrađani i sugrađanke,

Ovim putem vam želimo uputiti javni poziv za najveću volontersku akciju kako u Bosni i Hercegovini tako i na cijeloj planeti.  Akcija „Let’s do it“ će ove godine u svijetu uključiti 7 milijuna volontera koji će svi biti jedno 18.05.2013. godine i zajedno pokušati planetu Zemlju osloboditi nepotrebnog otpada , koji je iz dana u dan sve više zagađuje. 

Udruga građana „Dobri ljudi“ će i ove godine biti koordinator za općinu Tomislavgrad tako da ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe u ovoj akciji. Cilj akcije za ovu godinu na području Bosne i Hercegovine je ukloniti iz prirodnog okruženja najmanje 20.000 tona smeća, uz aktivno sudjelovanje oko 100.000 volontera diljem Bosne i Hercegovine. 

Ukoliko imate saznanja o nelegalnim deponijima smeća u vašoj okolini, ukoliko se želite uključiti u akciju čišćenja , zajedno s članovima Udruge građana „Dobri ljudi“ Tomislavgrad, ukoliko imate svoju ekipu u vašoj mjesnoj zajednici koja će se uključiti u ovu akciju, molimo vas kontaktirajte nas na naše kontakte : 

e-mail : info@dobri-ljudi.com ili facebook : http://www.facebook.com/dobri.ljudi.tg/

Više o samoj akciji možete pročitati na www.letsdoit.ba , aktualnosti za općinu Tomislavgrad na www.dobri-ljudi.com .

Nadamo se da ćete naći volje i vremena kako bi sudjelovali u ovoj globalnoj akciji čišćenja i pomogli planeti Zemlji  sačuvati svoje prirodne ljepote, bez smeća i otpada. 

{youtube}ROX_V5sLRs8{/youtube}

Kao i uvijek nadamo se da ćete se pridružiti našim članovima u akciji „Let’s do it“.

Svi ste dobrodošli !

 

 

 

 

letsdoit_pismo.jpg