TG Crna kronika

FOTO: JUČER u Tomislavgradu u prometnim nezgodama tri teže povrijeđene osobe

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Dana, 12.6. 2024 godine u 11,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M 6.1. Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Mrkodol, Tomislavgrad, s većom materijalnom štetom i jednom teže povrijeđenom osobom u kojoj su sudjelovali: J. D. ( 2004.) iz Tomislavgrada, upravljajući m/v marke “VW Golf” registarskih oznaka A 25 M 027 i M. P. (1966. ) iz Varšave, Poljska, upravljajući motociklom marke “Harley Davidson registarskih oznaka WY 137 G.
Vozač motocikla je zadobio teže tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći prevezen vozilom HMP DZ Tomislavgrad u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u KBC “Firule”  u Splitu, na daljnje liječenje.

Očevid na mjestu prometne nezgode obavili su djelatnici PU Tomislavgrad.

Također, dana, 12.6. 2024. godine u 13,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom  putu Tomislavgrad – Prisoje u mjestu Podgaj, Tomislavgrad, u kojoj je N.H. ( 1993. ) iz Tomislavgrad upravljajući m/v “Opel Astra” reg. oznaka 031 K 541, u jednom momentu izgubila nadzor nad vozilom te sletjela s kolnika, pri čemu je zadobila teže tjelesne ozljede, a kao suvozač u vozilu se nalazila  S.H. ( 1960 ) iz Tomislavgrada, koja je također zadobila teže tjelesne ozljede. Navedene su vozilom HMP DZ Tomislavgrad prevezene u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

Prometna nezgoda u Podgaju-Tomislavgrad

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta, priopćeno je iz MUP HBŽ.

www.tomislavnews.com/Foto uz naslovnicu: Prometna nezgoda u Podgaju, 12. 6. 2024.