tomislavnews.com

Kažimir Šarić, pobjednik „Prvog glasa škole Fra Mijo Čuić“, čestitamo!

Sinoć je u Svadbenom salonu „Kod Lovre“, održan „Prvi glas Osnovne škole Fra Mijo Čuić” Bukovica

Ovo je tradicionalna priredba učenika Osnovne škole Fra Mije Čuića u Bukovici, s Područnim školama Brišnik, Bukovica i Roško Polje. Priredba se organizira pred kraj školske godine, a natječu se učenici-pjevači ove škole.
Sinoć se, uz burni pljesak publike, za  „Prvi glas škole“ natjecalo 12 pjevača i svi su oni, na svoj način bili i dobri i zanimljivi, kroz program ih je vodila Mia Bagarić iz Bukovice, koja je i sama više puta sudjelovala u natjecanju i osvajala nekoliko nagrada.
Žiri u sastavu: Veselko Letica, Ivan landeka i prošlogodišnja pobjednica Anica Vukadin, odlučili su da je najbolji, da je pobjednik  „Prvog glasa škole“ Kažimir Šarić iz Bukovice, s pjesmom Koktel ljubavi, drugo mjesto osvojila je Anamarija Marinčić iz Mrkodola, s pjesmom Malo mi za sriću triba, dok je treće mjesto osvojila Marija Buljan iz Mesihovine.
Glavni organizator ove lijepe učeničke priredbe je profesor glazbenog odgoja Ivan Tabak, dok su pokrovitelji ove godine bili: Osnovna škola Fra Mijo Čuić, Salon „Kod Lovre“ , Caffe bar Courage i bezinska crpka Dukić .

Očekujemo fotografije!

www.tomislavnews.com/ Petra Ćurčić