Bosna i HercegovinaTG Politika

MARIJAN KNEZOVIĆ : Gle čuda! Studentski zbor neće podržati najavljeni studentski prosvjed u Mostaru

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Pokazala ruka tko ruku mije! Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru javnosti je poslao priopćenje u kojem se kaže kako neće dati podršku najavljenom studentskom prosvjedu.

Gle čuda! Pitam se tko je obavio telefonski poziv predsjedniku zbora, iako sam poprilično uvjeren kako znam o komu se radi. Studente u Mostaru se već godinama pljačka, oni plaćaju i preplaćuju stvari koje su zajedno sa svojim roditeljima i obiteljima već platili i preplatili. Iako nisam mostarski student, dajem maksimalnu podršku prosvjedu studenata u Mostaru (a i drugih koji će im se pridružiti.)

Javnosti je ionako poznato kako je Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru ionako, u većini slučajeva i situacija, tek produžena ruka HDZ-ove oligarhije koja ih financira, baš kao što su u Jugoslaviji to bili određeni antihrvatski “zborovi.” U velikom broju slučajeva se prodaju za siću, a hrvatski kao i drugi studenti u Mostaru ovakvim inicijativama pokazuju kako neće dozvoliti da ih se jeftino trži za “status quo” i partikularni politički interes. Dragi mostarski studenti, samo živite, učite i radite! Ponosni smo na vas ❤️

Ne sumnjam kako ćete biti i ostati dostojanstveni na prosvjedu jer takvi i jeste. Prodane duše pustite da kmeče i plaćaju pićenca i lože vašim novcima. To prolazi danas, ali neće prolaziti sutra. U budućnosti koja nam svima dolazi, oni će biti nebitni, a vi presudni! Imajte to na umu dok nam svima “svjetlate obraz!”, piše Marijan Knezović na svom FB profilu.

www.tomislavnews.com