TG Čestitke

MINISTAR znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije Ante Tadić uputio čestitku povodom početka nove školske godine

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Dragi učenici, učitelji, nastavnici i profesori,

s radošću vas pozdravljam na početku nove školske godine!

Ova godina donosi nove izazove, prilike za učenje i rast, kao i nezaboravne trenutke koje ćete zajedno proći.

Učenicima želim da im ova školska godina bude ispunjena uzbudljivim otkrićima, korisnim lekcijama i veselim trenutcima. Istražujte, učite i uživajte u svemu što vam škola nudi. Neka svaki novi izazov donese priliku za rast i uspjeh, a svaki dan u školi bude ispunjen radosti i učenjem. Budite znatiželjni, hrabri i motivirani. Neka vas inspiracija vodi u svim vašim poduhvatima, a trud i predanost će donijeti sjajne rezultate.

Posebnu čestitku upućujem prvašićima koji ove godine prvi put sjedaju u školske klupe. Uživajte u svakom trenutku provedenom u školi, budite radoznali i otvoreni za stjecanje novih znanja i divnih prijateljstava.

Učiteljima, nastavnicima i profesorima se zahvaljujem na posvećenosti i trudu koji ulažu u nove generacije i siguran sam da ćete i ove godine s ljubavlju i strpljenjem voditi svoje učenike na putu znanja.

Neka vam ova školska godina bude ispunjena uspjehom, radošću i mnogim nezaboravnim trenucima. Želim vam uspješnu novu 2024./2025. školsku godinu uz mnogo sreće, zdravlja i uspjeha.

Ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije

Ante Tadić, mag. iur.

www.tomislavnews.com