HBŽ Vijesti

MUP HBŽ : Uspješan rad djelatnika Odjela za droge!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

 

Dana, 22. travnja,2020.  godine, u 08,30 sati djelatnici Odjela za suzbijanje i sprečavanje zlouporabe opojnih droga, zajedno s djelatnicima PP B. Grahovo, na području B. Grahova, zaustavili su motorno vozilo marke WW “Polo” reg. oznaka MS HS 594 ( Slovenske registarske oznake ), kojim je upravljao M.H. (1979. godine ) iz Velike Kladuše, a kao suvozač u m/v nalazio se R.Č. ( 1990. godine ), također iz Velike Kladuše.

Nakon obavljenog razgovora vozač m/v M.H. dragovoljno je predao policijskim službenicima manju količinu zeljaste materije, koja asocira na marihuanu, nakon čega su iste sprovedene u službene prostorije MUP-a  HBŽ u Livnu, gdje je izvršen pretres navedenog m/v , kojom prilikom je pronađeno 55,80 grama zeljaste materije.

Navedeni su lišeni slobode, te je nad njima zavedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili KD “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” iz čl. 238 KZ F BiH. O svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj. Daljnji operativni rad je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

www.tomislavnews.com/Foto ilustracija