TG Politika

NA POZIV dvojice vijećnika OV TG, načelnik Tomislavgrada Ivan Buntić posjetio Šujicu!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Na poziv dvojice oporbenih vijećnika, izaslanstvo općine Tomislavgrad predvođeno općinskim načelnikom Ivanom Buntićem i predsjednikom OV Ilijom Papićem posjetilo je MZ Šujica.

Razgovaralo se o raznim temama i problemima koji muče sve stanovnike, kako Šujice, tako i drugih stanovnika općine Tomislavgrad. Istaknuto je da je prema podacima, samo općina u proteklih desetak godina u razne projekte i akcije u Šujici investirala približno 800 000 KM.
Načelnik je istaknuo  s čim su se složili i oporbeni vijećnici Pašalić i Mioč, da sama MZ Šujica i ljudi moraju biti aktivniji i jedinstveni u svojim zahtjevima prema Općini, te slagati listu prioriteta.
Općina će i dalje ulagati u skladu s proračunskim mogućnostima, pa je tako i ove godine planirano daljnje ulaganje u Hrvatski dom „Stjepan Radić“, obnovu krovišta na osnovnoj školi, parking ispred škole, izvlaštenje zemljišta za izgradnju pristupnog puta prema groblju u Galečiću…
Također, Općina potiče akcije mjesnih zajednica uz uvjet da te zajednice rade, predlažu projekte i da žitelji sudjeluju u sufinanciranju akcija, priopćeno je iz Općine Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com