tomislavnews.com

Načelnik Tomislavgrada posjetio Vatrogasno društvo

Općinski načelnik Ivan Vukadin posjetio je jučer tomislavgradsko Vatrogasno društvo.

S njim u društvu bio je i Petar Vukadin, mladi Duvnjak koji živi i radi u Njemačkoj. Naime, zahvaljujući Petru, koji radi u rafineriji nafte u Ingolstadtu, pronađeno je odlično očuvano vatrogasno vozilo, a Petrovim zalaganjem riješena je sva sila papirologije, koja je tražena od njemačkih vlasti. Uz financijsku pomoć poduzeća Papić d.o.o. Tomislavgrad, u konačnici je Vatrogasno društvo Tomislavgrad dobilo odlično opremljeno namjensko vozilo.

{gallery}vatrogasno_vukadin{/gallery}
U znak zahvalnosti Petru je uručena zahvalnica na svemu što je učinio u opremanju Vatrogasnog društva Tomislavgrad. Današnjoj posjeti su trebali nazočiti i predstavnici poduzeća Papić d.o.o., no zbog iznenadne poslovne spriječenosti, to nisu bili u mogućnosti.
Tijekom ove kratke posjete vatrogasci su prikazali i opremu nabavljenu u protekle tri godine, na čemu je općinskom načelniku Ivanu Vukadinu zahvalio zapovjednik tomislavgradskog Vatrogasnog društva Mate Jurčević. Također, zapovjednik Jurčević je  zahvalio i Petru na pomoći oko nabave novoga vatrogasnog vozila. Zahvaljujući im, Jurčević je obojici uručio kape i majice s logom Vatrogasnog društva Tomislavgrad.

Ivica Šarac/TN