TG Kultura/Zabava

NAJAVA : PRVA izvedba mjuzikla “Matilda” u kino dvorani KIC-a Tomislavgrad!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Tomislavgradska publika imat će prigodu premijerno pogledati mjuzikl “Matilda” u produkciji Kulturno informativnog centra i Škole mjuzikla i gluma Tomislavgrad.
Mjuzikl će biti izveden u utorak, 30. lipnja, 2020. godine, u 18,00 i 20,00 sati.
Matilda je neobična djevojčica koja ima moć telekineze. Ona može očima pomicati stvari, ali i svojim dobrim srcem ispravljati nepravde. Vrlo je pametna i znatiželjna, iako živi sa sebičnim roditeljima i ide u školu kojom vlada okrutna ravnateljica.Bez obzira na sve to ona će preuzeti sudbinu u svoje ruke, te će se potruditi da okruženje u kojemu živi bude bolje.
Ona predstavlja simbol dobrog djeteta koje svojom dobrotom popravlja svijet!
Glazba i songovi uokviruju Matildino doživljavanje svijeta i svaki lik ima svoj song koji ocrtava i zaokružuje njegov karakter, a kroz pjesmu su opisan i najdojmljivije situacije u kojima se Matilda i njezini prijatelji nalaze.
Ulaznice možete kupiti u knjižari “Aniv” u Tomislavgradu i u prostorijama KIC-a Tomislavgrad. Broj ulaznica za obje predstave je ograničen!
Zbog postroženih epidemioloških mjera molimo vas da za vrijeme izvedbe Mjuzikla sjedite na točno određenim mjestima kako bismo osigurali sebi i drugima dovoljnu fizičku udaljenost.
Zahvaljujući vašoj odgovornosti doba radosti u Tomislavgradu nastavljat će uveseljavati naše mališane u u sigurnim uvjetima!
Budimo odgovorni!

www.tomislavnews.com/Škola mjuzikla i glume Tomislavgrad