TG Kultura/Zabava

NAJAVA: U kino dvorani KIC-a u Tomislavgradu upriličit će se predstavljanje knjige pod nazivom „Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“, autora fra Željka Barbarića

Kulturno-informativni centar Tomislavgrad organizira predstavljanje knjige fra Željka Barbarića pod nazivom „Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“ u kino dvorani KIC-a, u ponedjeljak 27. studenoga s početkom u 19:00 sati.
Moderatorica predstavljanja je Snježana Redžepagić, a o knjizi će govoriti fra Mladen Rozić, Ljubica Ivančić i Marija Pavković Baković dok su za glazbeni dio zaduženi fra Marin Karačić, Petra Tokić i Pere Tokić

Sav prihod od prodanih knjiga ide za potrebe udruge ”Kap ljubavi’.

„Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“ sastavljena je od 34 priče pisane u formi pisama ili razgovora s najboljim prijateljem.

Fra Željko, koji je inače rodom iz Širokog Brijega, izdao je već jednu knjigu pod nazivom „Pretežno vedro“, što je ujedno i naslov njegove Facebook stranice na kojoj svakodnevno objavljuje svoje misli.

Fra Željko je rođen 1986. u Hercegovini gdje je i proveo prvih četrnaest godina života u, po ničemu i po svemu, posebnoj obitelji. Franjevac, član Reda Manje braće od 2004. Svećenik od 2011. Nasljeduje Gospodina po primjeru asiškog Siromaška osluškujući Riječ i zapisujući poneku riječ o svojim putovanjima. Hercegovina, Bosna, Hrvatska, New York i sada Jeruzalem, Sveta zemlja. Za vrijeme službe u New Yorku završava i specijalistički postdiplomski studij iz terapeutskog savjetovanja na Sveučilištu Fordham. U Jeruzalemu služi kao čuvar Svetoga groba i duhovnik jeruzalemskog samostana Svetog Spasitelja. Svoj književni prvijenac pod naslovom Pretežno vedro objavljuje 2016. godine.

Svi ste dobrodošli! Vaš KIC.

www.tomislavnews.com/KIC Tomislavgrad