TG Kultura/Zabava

NAJAVA: U NEDJELJU, 9. svibnja, 2021. godine u GSD u Tomislavgradu održat će se III. Nacionalno mažoret prvenstvo i II. Mažoret Izazov!

Ove nedjelje, 9. svibnja, 2021.godine, u Gradskoj sportskoj dvorani Tomislavgrad, s početkom u 13:30h održat će se III. Nacionalno mažoret prvenstvo i II. Mažoret Izazov.

Prvenstvo se održava na malo drugačiji način nego inače, a to je način “od grada do grada”, gdje će svi timovi pred sucima iz BiH i Slovenije pokazati svoje koreografije, prikupiti bodove i rezultate čekati nekih mjesec dana. Prve u nedjelju započinju Mažoretkinje Čitluk u svom gradu, a odmah iza njih mi, Tomislavgradske mažoretkinje, dok ostatak gradova će to odraditi krajem mjeseca. Pokazat ćemo se u 2 dobne skupine, kadeti i juniori, te 12 formacija i neformacija.

Uz poštivanje epidemioloških preporuka, nakon prvenstva, održava se II. Mažoret Izazov, gdje sudjeluju naše najmlađe skupine, Pačići, Slatkiši i Sjajni kadeti, koji će svoje koreografije otplesati pred domaćim licenciranim sucima.

www.tomislavnews.com/Tomislavgradske mažoretkinje