tomislavnews.com

NAJAVA: XX. športske igre invalida Domovinskog rata HVO HBŽ u Šujici 13.srpnja

Predsjedništvo Udruge HVIDR-a HVO H-B Tomislavgrad u subotu 22.lipnja 2019.godine održalo svoju redovitu sjednicu. Sastanku nazočili predsjednik , dopredsjednik i većina članova Predsjedništva Udruge HVIDR-a HVO H-B Tomislavgrad.
Usvajanjem dnevnog reda , predsjednik Udruge Stipe Braovac je nazočne upoznao sa početkom uređenja prostora HVIDR-e koja se nalazi u zgradi branitelja u Ulici bana Josipa Jelačića gdje su isti ti radovi dodjeljeni jednoj privatnoj tomislavgradskoj firmi.
Također su članovi predsjedništva upoznati sa radom Predsjedništva ZU HVIDR-e HB Županije kao i sa radom Udruge HVIDR-a HVO H-B te sa sastancima na kojoj su nazočili članovi tomislavgradske udruge.
Predsjednik je izvijestio članove Predsjedništva o liječničkim komisijama kroz koje prolaze ratni vojni invalidi sa prostora Tomislavgrada pri Institutu za medicinsko vještačenje u Mostaru te je informirao nazočne o postupku i što je poduzeto za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja pripadnika Hrvatskog vijeća obrane u RH koji to još nisu ostvarili.
Među točkama dnevnog reda je bila i informacija o organizaciji XX županijskih športskih igara invalida Domovinskog rata HVO HBŽ koje će se odlukom Predsjedništva Zajednice Udruga HVIDR-e Hercegbosanske županije održati u subotu 13. srpnja 2019 godine na stadionu N.K Šujica u Šujici.
Plan i program igara će biti na vrijeme objavljen preko facebook stranice udruge a što se tiče samog natjecanja članova Zajednica Udruga HVIDR-e Hercegbosanske županije , ono će se održati u disciplinama boćanja, pikada, streljaštva i viseće kugle.
Predsjedništvo Udruge HVIDR-a HVO H-B Tomislavgrad stoga poziva svoje članove da se odazovu održavanju XX županijskih športskih igara a sve dodatne informacije mogu dobiti u Uredu HVIDR-a u Tomislavgradu, priopćeno je iz Udruga HVIDR-a HVO HB Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com