tomislavnews.com

Navijački izgredi u Mostaru

Ponovo navijački kaos na ulicama Mostara. U blizini hotela Ero došlo je do sukoba maloljetnih navijača i policije.  

Policajci su bili primoreni baciti suzavac nakon što su ih navijači napali i na njih bacali kamenje, boce i druge predmete.  

„Uoči mostarskog derbija u posljednjem kolu Premier lige BiH izbili su neredi između ‘navijača’ i policije. Naime, nakon što su dva autobusa navijača Zrinjskog ”puštena” prema stadionu Veleža u Vrapčićima, došlo je do nereda kod hotela Ero.“ Prenosi portal Bljesak.info

Kako očevidci tvrde, do incidenta je došlo u trenutku kada su navijači Zrinjskog  zaustavljeni na put prema naselju Vrapčići, u kojem se utakmica odigrala. Nakon nereda huligani su se razbiježali po svim gradskim ulicama.

{gallery}neredi-mostar{/gallery}

Službe sigurnosti pozvale su prolaznike da uđu u tržni centar Mapas Mall . Osim slučajnih prlaznika i kupaca u tržnom centru nalazila se i jedna ekskurzija.

”Zaštitari su nas pozvali da uđemo unutra. Rekli su da požurimo jer namjeravaju zaključati sve ulaze” kazala nam je jedna žena koja je tijekom nereda pošla na piće s kćerkom da bi se našla u središtu strašnog izgreda.“ piše portal Pogled.ba.

Gradski derbi u Mostaru između Veleža i Zrinjskog ocijenjen je kao utakmica najvećeg rizika pa je tako i policije bilo više.

Službenih informacija još nema.

www.tomislavnews.com / Snigo