TG Sport

NEVJEROJATAN PROPUST Slaven Belupa zbog kojeg Krstanović više nije njihov igrač

17.07.2020., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - 35. kolo Hrvatski telekom Prve lige izmedju Slaven Belupa i Inter Zapresic. Ivan Krstanovic. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Trener Tomislav Stipić i njegov stručni stožer jučer su na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš okupili nogometaše Slaven Belupa i startali s pripremama za novu sezonu. Nakon šest dana odmora, Slavenaši su krenuli treninzima prvog dana kolovoza, baš na rođendan njihovog trenera.

I pogledom na popis igrača koji se nisu pojavili, jasno je kako nema Ivana Krstanovića. Gdje je zapelo s najboljim klupskim strijelcem?

“Još uvijek vodimo razgovore s ostalim igračima kojima je istekao ugovor. Jedan od njih je i Ivan Krstanović koji našu ponudu ima već dva mjeseca i kojeg smo danas očekivali u klubu, ali se on nije pojavio. Možda ima neku bolju i adekvatniju ponudu što ja sasvim razumijem i ako je tako ja mu želim svu sreću. Želimo sa svima imati komunikaciju punu respekta i tako će uvijek u Slaven Belupu i biti”, objasnio je Stipić za klupske stranice.

No, Krstanović je u razgovoru za Sportske novosti ponudio nešto drugačije viđenje cijele situacije.

“Bili smo sve dogovorili, oni su htjeli i da se službeno preselim iz Zagreba u Koprivnicu kako bi zbog manjeg prireza nešto uštedjeli. Pristao sam na to, ali sam nakon razgovora s računovođom shvatio da to ne mogu tek tako napraviti. Imam u Zagrebu prijavljenu firmu i neke lokale koje iznajmljujem, komplicirano bi bilo mijenjati papire i seliti u Koprivnicu. Sve sam to rekao u klubu, znali su za taj slučaj, međutim, nitko me više nije nazvao. Kako da se pojavim na pripremama ako nemam ugovor i nisam više igrač Slavena?”, opravdano se pita strijelac 100 golova u Prvoj HNL, piše Germanijak.hr

www.tomislavnews.com