TG Sport

NOGOMET TG: Rezultati današnjih utakmica kadeta i juniora i seniora HNK “Tomislava”

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Danas su kadeti i juniori HNK “Tomislav” uvjerljivo pobijedili FK Klis.
KADETI: HNK Tomislav 13-1 FK Klis
(I.Krajna x2,F.Matić x4,T.Duvnjak x2,J.Zorić x2,T.Miškić,M.Matić i J.Radoš)

JUNIORI: HNK Tomislav 4-1 FK Klis
(K.Šteko x2,M.Kukić i I.Dumančić)

Slijedeće kolo gostujemo kod ekipa Gruda, priopćeno je iz HNK “Tomislav”

SENIORI

HNK TOMISLAV 0-1 FK BUDUĆNOST

Početak utakmice donio je ispitivanje snaga. U 11. minutu nespretna reakcija naše obrane rezultira autogolom Ćerdića i vodstvo Budućnosti 1:0. U 18. minutu imamo slobodni udarac s 25 metara kojeg je izveo Bandić, lopta odlazi pod gredu, no tu je gostujući golman koji je vadi i lopta odlazi u korner. Iz kornera Bandić opet izvodi lopta koja odlazi na glavu Grgića koji pokušava, ali to odlazi pokraj gola.

U 25. minutu radimo prelijepu akciju koja završava udarcem Jankovića, no opet golman spašava Budućnost. Samo minut poslije,  u 26. minutu lopta dolazi do Stanića koji pokušava iz daleka. Lopta odlazi malo pored gola. U 40. minutu Stipić pokuša, a s 20-ak metara lopta pogađa stativu i odlazi u gol aut. To je to što se tiče prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu imamo potpunu kontrolu nad loptom. U 58. minutu Petrović pokušava sa 16 metara, lopta odlazi ponovno pod prečku (i već znate šta će se dogoditi), golman Budućnosti opet vadi loptu ispod prečke. U 66. minutu Janković pokušava, kao i uvijek golman vadi loptu ispod prečke po tko zna koji put spašava ekipu Budućnosti. Do kraja smo pokušavali postići pogodak ali to su bili slabiji pokušaji. Utakmica završava 1:0 za Budućnost.

Slijedeće kolo gostujemo u Maglaju kod ekipe Simm-Bau.

www.tomislavnews.com/HNK”Tomislav”