tomislavnews.com

OBAVIJEST iz Župe sv.Mihovila TG: U petak započinjemo devetnicu u čast sv. Nikole Tavelića, a u subotu fra Josip Stanić polaže zavjete

U iduću su nedjelju svete mise po ustaljenom rasporedu. U subotu je  u mostarskoj katedrali za svećenika zaređen naš fra Dragan Bolčić. Našem fra Draganu čestitamo i želimo Božji blagoslov. Fra Draganova mlada misa je u iduću nedjelju u njegovoj župi Međugorje u 11:00 sati.

U četvrtak je klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. U 19:00 sati započinje molitva krunice. Poslije krunice slavite ćemo svetu misu i onda započeti s molitvom klanjanja.

U petak započinjemo devetnicu u čast sv. Nikole Tavelića, zaštitnika naše spomen bazilike. Ispovijed i molitva krunice kroz devetnicu je od 17:30 sati. U 18:00 sati je pobožnost sv. Nikoli, a onda slijedi slavlje svete mise.

U subotu je polaganje prvih jednostavnih zavjeta naših četvorice novaka, koji su proteklu godinu kušnje proveli u samostanu na Humcu. Zavjetovanje će bit pod večernjom svetom misom u 19:00 sati u crkvi sv. Ante na Humcu. Svoje prve jednostavne zavjete, između njih četvorice, položit će i naš župljanin fra Josip Stanić. Našega fra Josipa, kao i ostale novo-zavjetovanike, preporučamo u vaše molitve, priopćenje je iz Župnih obavijesti Župe sv. Mihovila u Tomislavgradu.

www.tomislavnews.com/Foto arhiv, medjugorje.info