TG Vijesti

OBAVIJEST o drugom upisnom roku u 1. razred školske 2022./23. godine na području Općine Tomislavgrad

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja, u osnovne škole na području Općine Tomislavgrad, u školskoj 2022./2023. upisuju se djeca koja u tekućoj godini imaju navršenih šest godina života kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Sva djeca koja iz objektivnih razloga nisu mogla pristupiti upisu u prvom upisnom roku, u svibnju 2022. godine, ili im je odgođen upis za drugi upisni rok, obvezni su to učiniti u drugom, upisnom roku, koji će se održati u srijedu, 24. kolovoza 2022.  godine, od 10 -12 sati, u prostorijama Osnovne škole  Ivana Mažuranića u Tomislavgradu.

Upisu obvezno treba nazočiti roditelj ili staratelj djeteta koje sa sobom treba donijeti Izvod iz matične knjige rođenih i liječničko uvjerenje o pregledu iz Doma zdravlja.

Za sve ostale informacije javite se Službi za opću upravu i društvene djelatnosti općine Tomislavgrad soba broj 35. ili telefon broj 356-443, priopćeno je iz Općine Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com