obavijstivjera

OBAVIJESTI iz Župe Bukovica: Pred nama su jesenske kvatre čija je nakana kršćanska izgradnja mladeži i duhovna zvanja u Crkvi

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

24. je nedjelja kroz godinu

U nedjelju su mise po uobičajenom nedjeljnom rasporedu.

Ovaj tjedan pred nama kvatreni je tjedan. Kvatre su osobiti dani u kojima se Crkva od davnine, prateći ciklus godišnjih doba, posvećuje molitvama, te djelima pokore i ljubavi, i to na velike nakane Crkve i svijeta. Nakana ovih jesenskih kvatri je za kršćansku izgradnju mladeži i duhovna zvanja u Crkvi.

U petak je sastanak Frame i upis novih članova u 18 sati u dvorani župne kuće u Bukovici. Pozivamo mladež srednjoškolskog uzrasta da se pridruži ovoj zajednici.

Ministrantski sastanak i upis novih članova bit će u subotu, u Brišniku u 9, a u Bukovici u 10 sati. Potičemo djecu i mladež osnovnoškolskog uzrasta, a i roditelje da potaknu djecu da se uključe u ministrante u našoj župi.

Pozivamo one koji bi željeli i mogli biti liturgijski čitači da se pridruže već postojećim skupinama i u Brišniku i u Bukovici. Poziv je upućen svima od srednjoškolskog uzrasta pa na više.

Pozivamo također i one kojima je Bog dao dobar sluh i lijep glas da se pridruže našem zboru – pjevačima, kako u Brišniku tako i u Bukovici. Novi članovi su uvijek dobro došli, a pogotovu muški glasovi kojih posebno nedostaje… Dovoljno je samo javiti se nekome od članova zbora. Ne zaboravimo izreku iz stare tradicije Crkve: Onaj tko u liturgiji pjeva, dvostruko moli!

Napominjemo još jednom: naša župa organizira hodočašće sv. Anti i sv. Franji u Padovu i Asiz. Hodočašće je predviđeno u tjednu nakon Dušnog dana. Dodatne informacije imate na letku kojeg možete uzeti na polici za tisak, objava također ima i na župnoj web-stranici. Prijave su do sv. Franje, obavijesti su iz duvanjske Župe Bukovica.
www.tomislavnews.com