tomislavnews.com

OBAVIJESTI iz Župe Bukovica: Prikupljamo pomoć za postradale u razornim poplavama u Austriji

25. je nedjelja kroz godinu.

U nedjelju su mise po uobičajenom nedjeljnom rasporedu.
Tečaj priprave za kršćanski sakramentalni brak započinje sutra u Gradu. Tečaj će se održavati u dvorani u zgradi Franjevačkog muzeja svaki dan od 18:00 sati. Prijave se primaju prvog dana na početku predavanja.

Ministrantski sastanci nastavljaju se u subotu, u Brišniku u 9, a u Bukovici u 10 sati.

Započeli su susreti Frame, petkom u 18 sati u dvorani župne kuće.
Još jednom upućujemo poziv onima koji bi mogli, biti čitači na sv. misama, da se jave. Poziv je upućen svima od srednjoškolskog uzrasta pa na više…

Također još jednom upućujemo poziv onima kojima je Bog dao dobar sluh i lijep glas da se pridruže našim zborovma, kako u Brišniku tako i u Bukovici. Novi članovi su uvijek dobro došli, a pogotovu muški glasovi kojih posebno nedostaje.

U sljedeću nedjelju, prema naputku Biskupskog ordinarijata u Mostaru, prikupljamo pomoć za postradale u razornim poplavama u Austriji. Prisjetimo se pomoći koju je Republika Austrija i Katolička Crkva u Austriji na razne načine pružala nama kad smo bili u potrebi. Zato osjećamo potrebu i kršćansku obvezu da im uzvratimo svojom pomoću i ublažimo trenutno stanje. Pomoć će se prikupljati u nedjelju pri izlasku iz crkve, a može se dati i tijekom tjedna u župnom uredu, obavijesti su iz duvanjske Župe Bukovica.

www.tomislavnews.com