vjera

OBAVIJESTI iz Župe Bukovica: U nedjelju započinjemo Trodnevnicu na čast sv. našeg oca Franje

U sljedeću nedjelju su mise u Brišniku u 9.30, a u Bukovici u 8 i 18 sati. Mise u 11 sati neće biti. Pučka sv. misa je u 18 sati.
-U nedjelju započinjemo Trodnevnicu na čast sv. našeg oca Franje, utemeljitelja Franjevačkog reda, te naslova naše župne crkve i zaštitnika naše župe. Trodnevnica, kojoj prethodi pobožnost sv. Franji, započinje u 18 sati. Tijekom Trodnevnice neće biti Listopadske pobožnosti ni u Bukovici ni u Brišniku. Ovaj dan bit će, ujedno, Dan molitve za sve postradale u ratovima i poraćima, kao i za žrtve totalitarnih režima iz naše župe. Na kraju mise molit ćemo i Opijelo – molitvu odrješenja za sve postradale. Misno slavlje predvodit će fra Miljenko Stojić, voditelj Postupka za proglašenje mučeništva 66 pobijenih hercegovačkih franjevaca.

-Ministrantski sastanak bit će u petak, u Brišniku u 16, a u Bukovici u 17 sati.

-Pozivamo one koji bi željeli i mogli, biti čitači na sv. misama, da se danas nakon mise jave u župnu kuću. Poziv je upućen svima od srednjoškolskog uzrasta pa na više…
-Pozivamo također i one kojima je Bog dao dobar sluh i lijep glas da se pridruže našem velikom zboru. Novi članovi su uvijek dobro došli, a pogotovu muški glasovi kojih posebno nedostaje, obavijesti su iz duvanjske  Župe Bukovica.

www.tomislavnews.com