tomislavnews.com

OBAVIJESTI iz Župe Bukovica: U utorak započinje Trodnevnica na čast Maloj Gospi

U nedjelju su mise po uobičajenom nedjeljnom rasporedu.

Od fiksiranih misa (s datumom) mjesta ima još u drugoj polovici studenoga i nešto u prosincu. Dakle, u rujnu i listopadu termini za mise su popunjeni.

Sutra u ponedjeljak, slavit ćemo misu i moliti zaziv Duha Svetoga za početak nove školske i vjeronaučne godine. Za učenike i djelatnike škole u Brišniku misa će biti u crkvi u Brišniku, a za đake i djelatnike škole u Bukovici, u crkvi u Bukovici. Obje mise su u 9 sati. Napominjemo također i roditeljima da, ako je moguće, doprate djecu i u crkvu i zajedno s njima sudjeluju u sv. misi.

U utorak započinjemo Trodnevnicu na čast Maloj Gospi. Od utorka do četvrtka u 18 sati u župnoj crkvi slavimo sv. misu, a u četvrtak, na uočnicu, nakon sv. mise bit će i euharistijsko klanjanje. Svaku večer pola sata prije mise bit će i mogućnost za sv. ispovijed. Tijekom trodnevnice neće biti jutarnje sv. mise.

U petak je svetkovina Rođenja Blažene Djevice Marije – Mala Gospa, koju u našoj župi slavimo kao suzaštitnicu. Sv. mise su u Brišniku u 8, a u Bukovici u 8 i 11 sati. Sv. misu u 11 sati predvodi fra Ivan Marić ml., gvardijan, župnik i dekan na Širokom Brijegu.

Darovatelje za naše crkve kroz mjesec kolovoz možete pročitati na oglasnoj ploči te na našoj župnoj web-stranici. Svim darovateljima srdačno hvala!

www.tomislavnews.com/Župa Bukovica/ Foto arhiv