TG Vijesti

OBAVIJESTI iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad: Danas je Nedjelja solidarnosti sa siromašnom Crkvom u BiH

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Danas je Nedjelja solidarnosti sa siromašnom Crkvom u BiH. Kao što smo i najavili, sva skupljena milostinja namijenjena je za siromašne župe u BiH. A u iduću su nedjelju svete mise po ustaljenom nedjeljnom rasporedu.

U utorak je pobožnost 13 utoraka sv. Anti od 18 sati.

U četvrtak je klanjanje Isus u Presvetom oltarskom sakramentu od 19 sati.

U petak je svetkovina Navještenja Gospodinova – Blagovijesti. Raspored svetih misa je sljedeći: u Tomislavgradu u 7:30, 10:30 i 18 sati. Na filijalama u 9 sati. Taj dan je i pobožnost puta križa. Na filijalama je put križa u sklopu svete mise u 9 sati. A u Tomislavgradu u sklopu svete mise u 18 sati. Dakle, najprije put križa, pa sveta misa.

Sinoć je završila korizmena duhovna obnova za našu župu. Najprije hvala dragom Bogu te našem voditelju duhovne obnove fra Ivanu Landeki, ml., kao i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali.

U subotu, 28.svibnja,2022. godine u Međugorju će se održati proslava 30. godina Frame u Hercegovini na koju su pozvani i bivši framaši. Stoga molimo sve bivše framaše koji su voljni ići na ovu proslavu da se jave na službene profile Frame na Facebook-u i Instagramu do ove srijede. Prilikom prijave potrebno je napisati ime i prezime te broj telefona. Hvala!

www.tomislavnews.com/samostan-tomislavgrad.info