TG Vijesti

OBAVIJESTI iz Župe Svetog Mihovila Tomislavgrad: Sveta ispovijed je u naredna tri dana od 16 do 19 sati

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Danas započinje Sveti ili Veliki tjedan. U iduću je nedjelju Uskrs. Svete su mise po ustaljenom rasporedu, osim što neće biti večernje mise u 18 sati.

Mogućnost za svetu ispovijed imate u naredna tri dana od 16 do 19 sati u prostorijama prizemlja našeg samostana i na Veliki petak u vrijeme obreda. Na Veliki četvrtak i Veliku subotu nema ispovijedi jer svećenici su dužni sudjelovati na obredima.

U utorak je pobožnost 13 utoraka sv. Anti. Od 17:30 sati molimo krunicu, poslije koje slijedi pobožnost sv. Anti te poslije pobožnosti slavlje svete mise.

Budući je na snazi policijski sat, satnica za Sveto trodnevlje se djelomično mijenja u odnosu na ono kako smo objavili u župnom listiću. Stoga, obredi Velikog četvrtka i Velike subote započinju u 18 sati, a Velikog petka kako smo i najavili u 16 sati. Ukoliko u međuvremenu dođe do nekih promjena, na vrijeme ćemo vas obavijestiti i sve objaviti na našim samostanskim mrežnim stranicama.

Na Veliku subotu blagoslov jela u Tomislavgradu bit će uvečer poslije obreda i na Uskrs poslije jutarnje svete mise u 7:30 sati. Blagoslov jela na svim filijalama bit će u 16 sati.

Na Uskrs poslije svetih misa, naši će framaši prodavati prigodne uskrsne darove – ukrašene košarice s jajima. Sav prilog ide za potrebe naše Frame, obavijesti su iz Župe Svetog Mihovila Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com/samostan-tomislavgrad.info