tomislavnews.com

OBAVIJESTI iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad: U subotu će se održati Humanitarni koncert duhovne glazbe “Pustite malene k meni!”

Sljedeća nedjelja je Devetnaesta nedjelja kroz godinu i raspored svetih misa je uobičajen.

U sljedeću nedjelju župa Prisoje slavi stotinu godina od osnivanja. Središnje misno slavlje u 11 sati će predvoditi nadbiskup zagrebački don Dražen Kutleša.

Sutra započinje ispovijed starih bolesnih i nemoćnih prema rasporedu:

Ponedjeljak: Blažuj, Buhovo, Eminovo Selo, Mokronoge, Lug, Kuk, Sarajlije i Letka.
Utorak: Stipanići, Podgaj, Jošanica, Kolo, Bobara, Srđani, Oplećani, Ćavarov Stan, Kovači, Ponor i Tubolja.
Srijeda: Tomislavgrad i Vedašić.
Ispovijed svako jutro počinje u 8:30 sati. One koji su se već ispovijedali ne trebate prijavljivati. U kući neka bude pripremljena blagoslovljena voda, križ i svijeća. Stari trebaju uzeti svoju terapiju i jesti.

U utorak počinje devetnica Velikoj Gospi u našoj župi. Kao pripravu ćemo slaviti svete mise zornice svaki dan u 6 sati u Tomislavgradu. Posebno napominjemo da u devetnici neće biti jutarnje svete mise u 7 sati nego samo misa zornica u 6 sati, i naravno redovita večernja misa u 18 sati.

U srijedu u 19 sati, u sklopu devetnice Velikoj Gospi u Posušju, naš fra Ante Begić će proslaviti mladu misu. Pozivamo na molitvu za sve mladomisnike.

U subotu, u organizaciji Frame Tomislavgrad održat će se humanitarni koncert duhovne glazbe “Pustite malene k meni!” na pomoćnom terenu HNK Tomislav s početkom u 20 sati. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć u liječenju osoba s poteškoćama u razvoju. Ulaznica još ima i možete ih kupiti i u župnom uredu.

U misijskoj akciji MIVA naša župa je prikupila 8.800,00 KM, koji su uplaćeni misijskoj središnjici BiH. Iskreno hvala svima! Obavijesti su iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad.
www.tomislavnews.com/Samostan-tomislavgrad.info