tomislavnews.com

OBAVIJESTI iz Župe Svetog Mihovila Tomislavgrad

U iduću je nedjelju Prva korizmena nedjelja, svete su mise po ustaljenom rasporedu, a poslije svete mise u 12 sati započinje Četvrto po redu Biblijsko bdijenje u našoj župi.

U srijedu je Čista srijeda ili Pepelnica, započinje vrijeme Korizme. Svete su mise taj dan samo u Tomislavgradu i to u 7 i 18 sati, kada će biti i obred pepeljanja. Pod večernjom svetom misom bit će i obred zavjetovanja u našem FSR-u. Također, prije večernje svete mise od 17:30 sati započinje molitva krunice, kada će biti mogućnost za sakrament svete ispovijedi. Taj dan je obavezni post i nemrs.

U četvrtak je klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. U 19 sati započinje molitva krunice. Poslije krunice slavit ćemo svetu misu i onda započeti s molitvom klanjanja u tišini do 21 sat.

Pobožnost Puta Križa kroz vrijeme Korizme bit će svaki petak u svim našim crkvama u župi. U Kovačima i na Širokovcu pobožnost započinje u 16 sati, u Stipanićima u 17 sati, a u Tomislavgradu u 18 sati.

Sastanak oko rasporeda čitanja Svetog pisma kroz vrijeme Biblijskog bdijenja bit će u subotu u 18 sati u našoj bazilici. Prijavit se možete u našem župnom uredu. Ako se i ne stignete prijaviti, možete doći na sastanak u subotu i pridružiti se ostalim čitačima. Više informacije imate u župnom listiću, župne su obavijesti iz Župe sv. Mihovila Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com/samostan-tomislavgrad.info