tomislavnews.com

OBJAVLJUJEMO REZULTATE 2. Duvanjskog pingvina: pobjednik Carskog pingvina Vinko Sliško, pobjednica Dijana Manđeralo, pobjednica Malog pingvina Mateja Zorić, a pobjednik Mahir Mujić, čestitamo!

Završen je 2. Duvanjski pingvin, objavljujemo rezultate u obje kategorije:  Mali pingvin na 7 km i Mali pingvin na 7 km. Uz čestitke svima, posebno pobjednicama i pobjednicima, objavljujemo rezultate za žene i muškarce!

U organizaciji AK Puls Tomislavgrad, po prohladnom i snježnom vremenu,  danas , 28. prosinca, 2019. godine,  održan  je  2. Duvanjskom pingvinu, Humanitarnoj zimskoj trail utrci punoj ljubavi.

Start utrke bio je u Ulici Mijata Tomića, ispred Hotela Tomislav.

KATEGORIJE:
CARSKI PINGVIN – Utrka u dužini od 15 km / Visinska razlika +- 500 m
MALI PINGVIN – Utrka u dužini od 7 km / Visinska razlika +-200 m
Startnina za obadvije kategorije iznosila je 15 KM(60 KN) koja u cijelosti ide u Humanitarne svrhe za Duhovno humanitarnu udrugu „Kap ljubavi“-TOMISLAVGRAD koja skrbi o više od 300 siromašnih obitelji.

I 2. Duvanjski pingvin održan je u pravom snježnom “pingvinskom” ozračju, s više od 100 sudionika iz četiri zemlje: Njemačke, Švicarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nakon što su istrčali i Carski i Mali pingvin, uslijedila je podjela medalja , a zanimljivo je da su Dijana Manđeralo, pobjednica Carskog pingvina u ženskoj kategoriji i Vinko Sliško – Pusa, pobjednik Carskog turnira, muškarci, te pobjednica Malog pingvina Mateja Zorić, iz AK”Puls”.

Recimo na kraju ove godine, da je organizacija 2.”Duvanjskog pingvina”, kruna ovogodišnjeg sudjelovanja i organizacije DTL, trail lige, sudjelovanja na  međunarodnim maratonima, polumaratonima, tral stazama…Atletskog kluba “Puls” iz Tomislavgrada, koji uistinu zaslužuje sve čestitke  za oživljavanje atletike u Tomislavgradu, sretno i u idućoj godini!

Pogledajte rezultate današnjeg , 2. Duvanjskog pingvina!

 

SVE REZULTATE MOŽETE VIDJETI OVDJE!

USKORO  FOTOGRAFIJE !

www.tomislavnews.com