HB ZupanijaTG Vijesti

ODRŽAN radni sastanak s predstavnicima pravosudnih institucija u Hercegbosanskoj županiji

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Dana 24. ožujka 2021. godine predsjednik Vlade Hercegbosanske županije je održao radni sastanak s predstavnicima pravosudnih institucija u Hercegbosanskoj županiji i resornog Županijskog ministarstva, sve to povodom izrade i usvajanja Proračuna Hercegbosanske županije za 2021. godinu, kao i razmatranja tekuće problematike i funkcioniranja istih institucija, uvažavajući propisane mjerodavnosti, institucionalnu neovisnost i samostalnost.

Pored predsjednika Vlade g. Ivana Vukadina, na sastanku su nazočili i predsjednik Općinskog suda u Livnu g. N. Cvitanović, predsjednik Županijskog suda u Livnu g. N. Begić, glavni tužitelj Tužiteljstva Hercegbosanske županije g. V. Marinković te ministar Pravosuđa i uprave Hercegbosanske županije g. M. Bašić s pomoćnikom I. Ćosićem.

Nakon sadržajne i konstruktivne rasprave te uz nespornu i evidentnu potrebu za održavanjem ovakvih tematskih radnih sastanaka, usuglašeno je da će se institucionalni dijalog nastaviti kako bi se poboljšali ne samo uvjeti za rad, nego i obostrana funkcionalnost, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

www.tomislavnews.com