TG Sport

ODRŽANO je 15. kolo DTL ABF koje je privuklo 25 trkača na utrci od 5km

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Kako se temperatura spušta prema dolje tako i trkači spuštaju svoju vremena. Uvjeti su bili odlični a vjetar s Ljubuše dobro je pomogao trkačima nakon okreta.
U muškoj konkurenciji najbrži je bio Džemal Bukvić koji je ponovo trčao svoje najbolje vrijeme 17:05. Odmah iza njega dotrčao je Vinko Sliško s vremenom 17:12. Treće mjesto i rekord staze trčao je Josip Martinović. Josip se brzo vraća i ako nastavi ovim tempom sigurno će ići još brže. Svoja najbolja vremena postigli su Edin Zahirović i Marko Ćavar koji su istrčali najbržu peticu i tako potvrdili odličnu formu. Marko Je jednostavno eksplodirao i za samo 15 dana spustio svoju najbržu peticu nešto manje od 2 minuta. Iskrene čestitke za ovaj tandem.
U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Vesna Ćavar s vremenom 23:42, dok je drugo mjesto pripalo Josipi Baković s vremenom 24:17. Treća je bila Matija Drmić s vremenom 24:48.
Osim navedeni, svoja najbrža vremena su istrčali i Ante Mršo, Hrvoje Ćosić, Ivan Jurčević i Ana Ćosić. Svoju prvu službenu ligu trčao je i Filip Sušilović i odmah otkrio svoj potencijal na utrci od 5 km , 21,12.
Na kraju dodajmo da nas naredni četvrtak čeka zadnje kolo koje se trči u Kologaju nakon čega slijedi okrjepa i prigodno druženje, priopćeno je iz DTL “Ante Baković – Fanta” Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com