tomislavnews.com

FOTO PODSJEĆANJE: SUTRA, petak, 3. prosinca, 2021. u kino-dvorani KIC-a upriličit će se “Đakovački advent u Tomislavgradu”

U organizaciji  Općine Tomislavgrad i Kulturno-informativnog centra  upriličit će se “Đakovački advent u Tomislavgradu” u petak, 3. prosinca, 2021. godine, u 19,00 sati u kino-dvorani KIC-a.

U Tomislavgrad stižu dragi nam gosti iz Đakova, koji će, uz pripremljeni kulturno umjetnički program, duvanjskoj publici predstaviti i čuvanu “Božićnu slavonsku korpu”, a možemo samo zamisliti sadržaj te korpe.

A i organizatori-domaćini će ih dočekati sa slasticama koje pripremaju domaćice u Tomislavgradu, a predstavlja će ih svojim delicijama poznate Duvanjske koje već godinama uspješno pripremaju kolače svih vrsta:

Ivana Jurič
Marija Gabrić
Stela
Ljilja Ćosić
Kata Jakić
Ivanka Antosović

Iako u programu piše, mi naglašavamo kako će na “Đakovačkom adventu u Tomislavgradu” biti predstavljene dvije knjige, romani za djecu duvanjske književnice Ivane Ćurić: “Folirant u razredu” i “Sedmero znatiželjnih”.

Sadržaj koji možete vidjeti na plakatu ispod teksta vrijedi pogledati, pa svakako dođite sutra u kino-dvoranu KIC-a u Tomislavgradu!

Više o programu:

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA “ĐAKOVAČKOM ADVENTU U TOMISLAVGRADU” 2019.

www.tomislavnews.com