TG Sport

Polaznici Univerzalne sportske škole posjetili Eco-selo Grabovicu

Osim razgledavanja Sela voditelji Univerzalne škole, Ante Jurčević, Mate Baković, te njihov pomoćnik Stipe Kovačević, upriličili su i svojevrsni trening na otvorenom

U subotu, 4. svibnja, 2013. Univerzalna sportska škola je organizirala jednodnevni izlet svojih polaznika u Eco-selo Grabovica. Domaćini su srdačno dočekali svoje izletnike koji su uživali u razgledavanju Sela i svega što ono nudi. Mališani su tako imali priliku vidjeti životinje koje do tada nisu vidjeli, poput pauna, jelena, divljih svinja… Najnezaboravniji trenutak bio im je, a sva se djeca jednoglasno slažu, jahanje konja. Ako je i bilo malo straha, uspjeli su ga zatomiti… Svaka čast!!
{gallery}skola_eco{/gallery}
Osim razgledavanja Sela voditelji Univerzalne škole, Ante Jurčević, Mate Baković, te njihov pomoćnik Stipe Kovačević, upriličili su i svojevrsni trening na otvorenom pa su djeca i vježbala, ali se i zabavljala u igrama povlačenja konopa, skakanja u vreći i sl. 
Nema sumnje da je prvotna namjera voditelja škole, a to je zabava djece, uspješno i odrađena, jer su se sva djeca vratila s izleta sretnija, zadovoljnija i bogatija za još jedno novo iskustvo. 

www.tomislavnews.com