tomislavnews.com

POSLUŠAJTE agronoma Nikolu Mamića na Radiotelevizija Herceg-Bosne: Trajno zaštiti buškoblatski i zavelimski kraj, stop izgradnji vjetroparkova i dalekovoda

Poslušajte gostovanje agronoma Nikola Mamić na Radiotelevizija Herceg-Bosne
👌👍💪

✒️Pozivamo vas da poslušate našeg agronoma Nikole Mamića u jutarnjem programu Radiotelevizija Herceg-Bosne. Nikola će podijeliti svoje i naše zajedničke stavove izražene peticijom o važnosti očuvanja okoliša i održivog razvoja, s posebnim naglaskom na zaštitu buškoblatskog i zavelimskog kraja od daljnjeg energetskog iscrpljivanja. Govorit će i o zahtjevima za poništenje rješenja o davanju suglasnosti za koncesije na lokacijama Liskovača i Vinica, koje aktualna općinska vlast, iz nama nerazumljivih razloga, izbjegava poništiti.
Ovaj kraj, koji je već dao veliki energetski doprinos široj zajednici potapanjem Buškog blata, i danas značajno financijski doprinosi Općini Tomislavgrad.
Sada je ključno sačuvati ovo područje ne samo od vjetroelektrana, već i za druge oblike održivog razvoja koji su u skladu s očuvanjem prirodnih resursa i protivni postavljanju vjetroturbina uokolo jezera po brdima.
Ne propustite priliku poslušati razgovor s Nikolom Mamićem i saznati više o borbi za zaštitu našeg kraja!
Objava je Zavičajnog društva Zavelim

POSLUŠAJTE!

Inicijativa: Trajno zaštiti buškoblatski i zavelimski kraj, stop izgradnji vjetroparkova i dalekovoda

www.tomislavnews.com