tomislavnews.com

Postignut dogovor o subvencioniranju prijevoza našim studentima u Zagrebu

Članovi Udruge Duvnjaka Zagreb, načelnik općine Ivan Vukadin te Ivan Kovačević-Ćićko postigli su ovih dana dogovor koji će zasigurno razveseliti sve naše studente koji studiraju na nekom od zagrebačkih fakulteta i učenike koji se školuju u Zagrebu.

 

Riječ je o subvencioniranju karata prijevozne kompanije “Ćićko commerce” za naše studente i učenike koji se školuju u Zagrebu.

Dogovoreno je, naime, kako će “Ćićko commerce” subvencionirati 4, 5 KM, a općina Tomislavgrad 30 KM, tako da će studentska povratna karta za Zagreb i natrag koštati, umjesto dosadašnjih 64, 5 KM, 30 KM. Odobreno je financiranje četiriju karata godišnje, što znači da će studenti jeftinije kući i u Zagreb moći putovati za Svi svete, Božić, Uskrs te za ljetne praznike. Popust će moći ostvariti svi studenti i učenici koji se školuju u Zagrebu, a imaju prebivalište u općini Tomislavgrad te su članovi Udruge Duvnjaka Zagreb. 

Udruga zbog ovoga poziva sve ono koji to još nisu učinili, da se učlane, jer će popust na karte moći ostvariti isključivo uz člansku iskaznicu. Zakazan je i sastanak Udruge koji će se održati u subotu 02. veljače 2013. u 18:00 sati u kongresnoj dvorani studentskog doma „Cvjetno naselje“   u Zagrebu (Odranska 8) gdje će se svi zainteresirani moći učlaniti i dobiti sve potrebne informacije glede spomenute subvencije i izrade članske iskaznice. Udruga Duvnjaka Zagreb poziva sve duvanjske studente i učenike koji se školuju u Zagrebu da dođu na spomenuti sastanak, učlane se, ako to već nisu učinili te na taj način ostvare pravo na popust. Također, u Udrugu je se moguće učlaniti i na bilo kojem od narednih sastanaka o čijem će terminu održavanja svi zainteresirani biti obaviješteni putem maila i facebook profila Udruge.

Za sve eventualne upite dostupan je mail udruge: udruga.duvnjaka@gmail.com kao i njihova facebook stranica. 

Marijana Radoš