HrvatskaTG Politika

POTPISANI Ugovori o dodjeli sredstava za sufinanciranje projekata Doma zdravlja i Osnovne glazbene škole Tomislavgrad

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

POTPISANI UGOVORI O DODJELI SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PROJEKATA OD POSEBNOG INTERESA ZA HRVATE U BIH: 125.000,00 eura za Dom zdravlja Tomislavgrad i Osnovnu glazbenu školu Tomislavgrad

U cilju pružanja potpore povratku i održivom ostanku Hrvata u Bosni i Hercegovini, unaprjeđenju kvalitete života i stvaranju uvjeta za održivi rast i razvoj, Vlada Republike Hrvatske je donijela Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje obrazovnih, znanstvenih, kulturnih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2024. godinu.

Nastavno na prethodno, danas je u Mostaru državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Zvonko Milas potpisao ugovore s korisnicima financijske potpore.

Osnovnoj glazbenoj školi Tomislavgrad su odobrena sredstva u iznosu od 30.000,00 eura za provedbu projekta “Adaptacija i opremanje Osnovne glazbene škole Tomislavgrad – II. faza”, dok je Dom zdravlja Tomislavgrad dobio financijsku potporu u iznosu od 95.000,00 eura za projekt “Rekonstrukcija krovišta i adaptacija prostora za edukacijski centar”, priopćeno je iz Općine Tomislavgrad.
www.tomislavnews.com