tomislavnews.com

PREDSTAVNICI HBŽ sudjelovali na svečanom početku nove školske godine u Centru izvrsnosti Splitsko – dalmatinske županije

Predstavnici Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, voditelji i mentori Centara izvrsnosti sudjelovali na svečanom početku nove školske godine u Centru izvrsnosti Splitsko – dalmatinske županije.

U subotu 5. listopada 20024. godine počela je nova školska godina u programima matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike u Centru izvrsnosti SDŽ. Prvi dan nastave ujedno je bio i dan otvorenje nove školske godine Centra izvrsnosti SDŽ na kojem su sudjelovali i predstavnici Ministarstva znanosti prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije te voditelji i mentori u programima Centra izvrsnosti Hercegbosanske županije.

Nakon svečanog dijela programa voditelji i mentori imali su radni sastanak s ravnateljem Centra izvrsnosti SDŽ te voditeljima i mentorima u programima Centra izvrsnosti SDŽ. Po završetku sastanka voditelji i mentori su imali priliku sudjelovati na samoj nastavi Centara izvrsnosti, a sve u svrhu prenošenja znanja i vještina kao i primjera dobre prakse. Nastava u Centrima izvrsnosti HBŽ kreće 12. listopada u četiri škole, nastavu će pohađati 153 djece koja su pokazala visoku motiviranost, potencijalnu darovitost i darovitost u područjima matematike, prirodoslovlja novih tehnologija i informatike, priopćeno je iz Vlade HBŽ.
www.tomislavnews.com