Bosna i HercegovinaTG Vijesti

PROGNOZA VREMENA u B i H u iduća tri dana: Uglavnom vedro i sunčano!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U četvrtak, 28.10.2021. godine, širom Bosne prije podne magla ili niska naoblaka koji se lokalno mogu i duže zadržati. Sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C, na jugu zemlje do 20°C.

U petak, 29.10.2021. godine, širom Bosne prije podne magla ili niska naoblaka koji se lokalno mogu i duže zadržati. Sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 21°C.

U subotu, 30.10.2021. godine, u Bosni prije podne magla po kotlinama i uz riječne tokove, sunčanije u drugom dijelu dana. Pretežno sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 7 do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 16°C, na jugu zemlje do 22°C, priopćenje je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda B i H.

www.tomislavnews.com