HB ZupanijaTG Vijesti

RAVNATELJ Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije Krešimir Tabak u radnom posjetu Veteranskom centru u Sinju

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Ravnatelj Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije Krešimir Tabak zajedno s djelatnicima Uprave jučer je boravio u radnom posjetu Veteranskom centru u Sinju.

Domaćin susreta bio je voditelj Veteranskog centra Igor Vidalina, a susretu su nazočili i članovi Udruge „Tigrovi 90/91 Rakitje Splitsko-dalmatinske županije“ pod vodstvom Vjeke Dogana.

Voditelj centra prezentirao je sve mogućnosti koje nudi veteranski centar, od smještajnih kapaciteta, hrane, psihoterapijskih, fizioterapijskih i svih drugih usluga. Korisnici također imaju mogućnosti uporabe kreativnih radionica, čitaonice, teretane, bazena, a tu su i sadržaji za športsku rekreaciju i zabavu. Gospodin Vidalina istaknuo je kako je centar otvoren i za branitelje Hercegbosanske županije, kao i sve pripadnike HVO-a, na što je ravnatelj Tabak odgovorio kako će Uprava za pitanja branitelja rado preuzeti ulogu spone između branitelja i veteranskih centara u Hrvatskoj. Prvi korak bit će prezentacija veteranskih centara i svih usluga koje oni nude. Točan datum i mjesto prezentacije objavit ćemo u narednim danima, priopćeno je iz Vlade HBŽ.
www.tomislavnews.com