tomislavnews.com

REAGIRANJE : Policija, parking i kažnjavanje!

copyright@tomislavnews.com

Javljam se u vezi članka koji ste maloprije objavili: VOZAČI PAZITE kuda i kako vozite i gdje parkirate, policija samo radi svoj posao!
Zašto ta ista policija nema jednaka mjerila prema svim građanima toga kako ga vi nazivate kraljevskog grada?

Naime, svaki Božji dan preko puta KIC-a na jednu traku ceste budu parkirana vozila nekad duži period dana nekada kraći, nekada jedno vozilo nekada više u nizu, s obzirom da je kod tog mjesta raskrižje, vozači stalno moraju zaobilaziti, stajati…Zašto ta policija na tom mjestu ne piše kazne?

Pišu kazne samo kada im se sprdne, kada dođu gastarbajteri na odmor isto mogu pisati kazne jer bude veliki broj nepropisno parkiranih vozila kako stranih tablica tako i domaćih, a nije baš da se samo na jednom mjestu vozači nepropisno parkiraju. Isto tako realno gledajući ni sam grad nema dovoljno parkirnih mjesta i to je jedan od problema zašto se vozači parkiraju na mjesta gdje to nije predviđeno. Jedan prijedlog, zašto taj kraljevski grad ne asvaltira parking preko puta policije, gdje se vozila svakodnevno parkiraju, nekima se i probuše gume jer je makadam. Ako parcela nije u vlasništvu općine, kada već toliko “brinu” o svojim mještanima neka ju kupe i naprave parking.

Isto tako to kratkotrajno zaustavljanje vozača kako bi obavili svoje obaveze a time čine prekršaj i nije najveći problem, jer u većini slučajeva se nemaju gdje parkirati pa se takvo što događa. Na prometnicama općine je i veliki broj neregistriranih vozila koja prometuju. Zašto policija po tom pitanju ništa ne poduzima?

Lp,
Duvno Tomislavgrad/sumještanin

www.tomislavnews.com