TG Sport

REZULTATI utakmica koje je HNK “Tomislav” odigrao preko vikenda

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Velika pobjeda prve momčadi “Tomislava” u Srebreniku, gdje su seniori gostovali kod ekipe Gradine,  1:0 pogodak odluke postigao je Petar Banović.

OFK“GRADINA“ – HNK“TOMISLAV“

0:1

Subota,05.03.2022. godine, 16.kolo Omladinske lige BIH grupa jug za juniore i kadete

Tomislavgrad,

HŠK“POSUŠJE“ – HNK“TOMISLAV“

0:2

Velika pobjeda prve momčadi “Tomislava” u Srebreniku, gdje su seniori gostovali kod ekipe Gradine,  1:0 pogodak odluke postigao je Petar Banović.

Na početku utakmice Gradina ima loptu i napada, ali ne postiže pogodak. U 19. minuti Gradina ima odličnu priliku ali, naš vratar Marko Galić sjajno brani. Do kraja poluvremena nije bilo značajnijih prilika. U nastavku u 47. minutu greška obrane Gradine izbacuje Banovića u priliku, ali on šutira malo pored gola. Gradina opet preuzima inicijativu i ima bolje prilike. U 63. minuti Gradina ima jako dobar pokušaj, ali na pravom mjestu je opet naš vratar Galić. U 75. minuti novi pokušaj Gradine iz slobodnog udarca, ali Galić i dalje čuva naš gol. I trenutak odluke bio je u 87. minuti kada Križanac prolazi po boku i ubacuje za Banovića koji glavom zabija pogodak za 0:1 i pobjedu naše ekipe. I u samom finišu utakmice u 93. minuti imamo odličnu priliku, ali Bandić pogađa stativu i rezultat ostaje 0:1.

Moramo spomenuti da ekipa Gradine nije izgubila čak dvije godine kod kuće i prošle polusezone su ostvarili 7 pobjeda u 7 utakmica kod kuće. Čestitamo našim dečkima na pobjedi i 3 boda.

3 BODA IDU ZA TOMISLAVGRAD!!!🔵⚪

U sljedećem kolu dočekujemo Mladost. To će biti jako važna utakmica za našu ekipu u borbi za opstanak.

www.tomislavnews.com/HNK “Tomislav” Tomislavgrad