TG Sport

RUKOMET TG : Četiri utakmice – četiri pobjede “Delminiuma”, čestitamo!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Prvenstvo RS HB za mlađe uzraste 2004. i 2006. godište, 1. i 2. kolo.

Danas 10. 03. 2019. godine u GSD Tomislavgrad su odigrane utakmice 1. i 2. kola Rukometnog saveza Herceg – Bosne gdje su gostovale ekipe HMRK Zrinjski, RA Čapljina i HRK Međugorje. Mlade ekipe “Delminiuma” igrale su utakmice protiv ekipa Čapljine i Međugorja.

2004. godište

RK DELMINIUM – HRK MEĐUGORJE – 16 : 11
RK DELMINIUM – RA ČAPLJINA – 22 : 11

2004. godište

RK DELMINIUM – HRK MEĐUGORJE – 11 : 4
RK DELMINIUM – RA ČAPLJINA – 14 : 7

Velike pobjede rukometaša Delminiuma protiv gostujućih ekipa u prvenstvu mlađih uzrasta, gdje su gledatelji, kojih je bilo pedesetak, mogli uživati u odličnim utakmicama naših rukometaša, s obiljem odigranih akcija, cepelina i svih proigravanja koji su godili oku.

Vidjeli smo ogroman napredak naših igrača u igračkom smislu i nije čudo što su na oku izbornika reprezentacije za mlađe uzraste.
Svjesni smo napretka naših igrača ali isto tako teških treninga i rada koji je pred njima, jer samo rad, treninzi, utakmice i sportski način života je garancija za uspjeh.

Stoga koristimo priliku i pozivamo sve djevojčice i dječake : dođite i uključite se u rad rukometnih klubova i budite dio uspješnih rukometnih generacija u Tomislavgradu! Priopćuju i pozivaju iz RK Delminium.

Čestitamo duvanjskim rukometašima na sve četiri pobjede!

www.tomislavnews.com