TG Sport

RUKOMET TG : Rezultati utakmica odigranih u nedjelju

Jučerašnja nedjelja bila je bogat rukometni dan jer su nam u goste došli novoosnovani rukometni klub RK Rvacka iz Livna, sa svim svojim ekipama.

Uzrast 2008. godište i mlađi
RK Delminium – RK Rvacka Livno 29 : 8

Uzrast 2006. godište i mlađi
RK Delminium – RK Rvacka Livno 37 : 18

Seniorska ekipa
RK Delminium – RK Rvacka Livno 35 : 14

Naši rukometaši odigrali su jučer (nedjelja) u GSD Tomislavgrad pripremne utakmice protiv svojih vršnjaka iz novoosnovanog Rukometnog kluba Rvacka iz Livna. Naši najmlađi rukometaši pobijedili su vršnjake iz Livna sa 21 golom razlike, jer njihovi dječaci još uvijek uče rukometnu abecedu, dok su naši najmlađi igrači na okupu već dugi niz godina i usavršili su rukometnu igru. Iako su naše ekipe svake godine u natjecanju lige Herceg Bosne u vrhu ljestvice, a također su svake godine u završnici državnog prvenstva u organizaciji Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, razumljivo je kako naši susjedi nisu mogli parirati našim rukometašima. Isto tako i ove godine želimo zauzeti jedno od prva tri mjesta u svim uzrastima i plasman na državno prvenstvo, jer su naše selekcije među boljim klubovima na prostoru Rukometnog saveza Herceg Bosne.

Također i ostale dvije ekipe uzrast 2006. godište i seniori odigrali su odlične utakmice, s razrađenim akcijama, a gledatelji s tribina su bodrili naše igrače i za svaku akciju nagrađivali ih pljeskom.

Čestitamo našim rukometašima i želimo im uspjeh u budućim utakmicama i još puno ovakvih dobrih igara.

Isto tako želimo obavijestiti sve zainteresirane dječake i djevojčice da se upišu u Rukometni klub Delminium u sljedećim terminima:- ponedjeljkom i srijedom od 18,00 sati i subotom od 12,00 sati djevojčice i od 13,30 sati za dječake. Svi ste dobro došli!

RK Delminium

www.tomislavnews.com/Foto arhiv