tomislavnews.com

SUDAR vozila na prometnici Tomislavgrad – Šujica, kod Ovčarnika

Danas 13,00 sati na prometnici Tomislavgrad – Šujica, kod Ovčarnika, došlo je do sudara dva vozila. Na mjesto događaja došli su i djelatnici policije i kola hitne pomoći.

Doznajemo da je promet ograničen, a dok čekamo izvješće MUP HBŽ s više podataka, čitatelj koji je snimio fotografiju upozorava kako je na ovom pravcu prava pušanija, pa je vidljivost smanjena.

Dana, 01.02.2022. godine u 13,30 sati dogodila se prometna nezgoda sa manjom materijalnom štetom i jednom ozlijeđenom osobom na magistralnom putu M-15 u mjestu Šujica, Tomislavgrad, u kojoj su sudjelovali B.H. rođen 1998. godine u Travniku upravljajući teretnim motornim vozilom marke “VW Crafter” reg. oznaka 018 A 208 i M.H. rođen 1990. godine u Travniku, upravljajući teretnim motornim vozilom marke “MAN” reg. oznaka K63 E 641 s priključnim vozilom marke “Schmitz” reg. oznaka T03 M981.
Suvozač u teretnom motornom vozilu marke “VW Crafter” P.Č. rođen 1998. godine u Novoj Biloj, zadobio je lakše tjelesne ozljede koje su mu sanirane u DZ Tomislavgradu, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP Tomislavgrad, priopćeno je iz MUP HBŽ.

www.tomislavnews.com