HBŽ Vijesti

Sutra prezentacija Projekta solarnih parkova na području Hercegbosanske županije

Prezentaciju Projekta izvodi tvrtka Prinz Karl Thurn und Taxis i tvrtka Hareon Solar Tehnology, a sam događaj će otvoriti predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. Nediljko Rimac.

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije, 15. svibnja 2013. godine u Restoranu Bacchus Livno (PTC forum) u 12 sati, organizira prezentaciju Projekta solarnih parkova na području Hercegbosanske županije tvrtke Prinz Karl Thurn und Taxis Management AG.

Riječ je o tvrtki koja je prepoznala izuzetno povoljne uvjete za razvoj energetskog sektora na području naše županije i koji su iskazali ozbiljne namjere za iskorištavanje solarne energije.

Iz tog razloga su osnovali tvrtku pod nazivom Solbus d.o.o. i krenuli u realizaciju Idejnog projekta te ovom Prezentacijom žele svim relevantnim akterima predočiti svoje namjere.

Prezentaciju Projekta izvodi tvrtka Prinz Karl Thurn und Taxis i tvrtka Hareon Solar Tehnology, a sam događaj će otvoriti predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. Nediljko Rimac, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

TN