TG Crna kronika

TUGA I ŽALOST: Teška prometna nesreća na magistralnom putu Tomislavgrad-Posušje, kod Tomića groblja, mladić smrtno stradao

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Danas oko 15,00 sati kod Tomića groblja, ispod duvanjskog sela Brišnika, na magistralnom putu Tomislavgrad-Posušje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Prema riječima očevidaca sudarili su se motorno vozilo i motociklist. U motornom vozilu bio je bračni par iz Brišnika, a na motociklu mladić.

Mladić je, na žalost, preminuo, što nam je potvrdio i glasnogovornik MUP-a HBŽ, dok su vozač i suvozačica iz vozila prevezeni u Dom zdravlja. Promet je zaustavljen, a očevid je u tijeku.

Upravo doznajemo da su djelatnici PU Tomislavgrad, zajedno sa županijskim tužiteljem, završili očevid prometne nesreće u Donjem Brišniku kod Tomića groblja, na magistralnom putu Tomislavgrad-Posušje.

Kako nas je obavijestio glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak smrtno stradali mladić koji je upravljao motociklom je T. B. rođen 1991. godine u Stepenu, Mesihovina.

Drugi sudionik je B. Ć, rođen 1939. godine u Donjem Brišniku gdje je i nastanjen.  Upravljao je vozilom marke mercedes, BH registracije. Neslužbeno doznajemo da nije ozlijeđen, osim što je pod velikim stresom i on i njegova supruga koja je bila s njim u vozilu.

Tijelo smrtno stradalog bit će prebačeno u Županijsku bolnicu u Livno gdje će, vjerojatno sutra, biti izvršena obdukcija.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, obitelji iskrena sućut.

Ove godine do sada je na prometnicama u HBŽ smrtno stradalo 8 osoba, Bože sačuvaj svakoga.

www.tomislavnews.com/Foto: Tomića groblje, snimljeno danas malo prije 15,00 sati